< Havfront


Personvern

Informasjonskapsler på havfront.no brukes til å samle informasjon anonymt.

Informasjonskapslene på nettsiden brukes til innsamling av brukerstatistikk.

Informasjonskapsler som eksisterer

Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig å se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende bruker Google Analytics javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse brukes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted, og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

Hvilke opplysninger som blir behandlet

På dette nettstedet blir opplysningene behandlet etter de metoder som er nevnt over.

Formålet med behandlingen

Formålet er ikke å identifisere deg som bruker, men å analysere brukermønsteret til gjennomsnittsbrukeren, og på den måten lage en bedre brukeropplevelse for alle brukere.

Hvem behandler opplysningene

Informasjonskapsler i seg selv har ingen verdi. De lagrer kun et tilfeldig identifikasjonsnummer. Det er først når du knytter denne informasjonen opp mot en database at denne informasjonen kan behandles. Eierne av havfront.no bekrefter at denne informasjonen behandles strengt og at det kun brukes til det formål som er nevnt over. Identifikasjon av brukere vil aldri og kan aldri bli gjort på dette nettstedet.

Generell informasjon om informasjonskapsler / cookies

Informasjonskapsler er små filer som lagres av din nettleser på din datamaskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din så vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit. En informasjonskapsel inneholder som regel fire parametere:

På grunn av det siste punktet er det vanskelig å misbruke en informasjonskapsel. En informasjonskapsel i seg selv har liten eller ingen verdi før den blir knyttet mot en database. Derfor vil den også ha lav eller ingen verdi dersom noen prøver å flytte den over til et annet domene, fordi man ikke har tilgang til databasen.

Du kan skru av informasjonskapsler

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser, men du må da være klar over at svært mange nettsider ikke vil fungere lenger. Du vil ikke kunne handle i nettbutikker, ogge deg inn på sosiale medier som Facebook, Twitter etc.